Rakennusmaalari, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.3.2023

KESÄTÖITÄ! Rakennusmaalari Pirkanmaalle

Asiakasyrityksemme olisi siis vailla rakennusmaalaria vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle kesälle. Rakennusmaalarilta toivotaan kokemusta, intohimoa sekä tarkkuutta ja hyvää työnjälkeä. Jokainen työtehtävä on vertauskuvallisesti, kuin oma Mona Lisansa, josta voi olla ylpeä jälkeenpäin. Maalarin työ on hyvin pitkälti itsenäistä puuhaa, joten aiempi työkokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi.

Työtehtäviisi kuuluu uudisrakennusten ja remontointikohteiden ulkomaalaus- ja pintakäsittelytyöt. Ulkona maalataan mm. seinät, katto, parvekkeet sekä ovet. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi palkkaa maksamme maalausalan TES mukaan ja työaikasi on arkisin 7.00-15.30.

Laita hakemusta tulemaan ja kerro meille aikaisemmasta maalarin kokemuksestasi, ja mitkä ovat sinun vahvuutesi maalarin työssä!

Hakemustasi odottaa:

  • HR-koordinaattori, Sami – 040 667 9544

avainsanat: maalari, kesätyö, kesä, avoimet työpaikat, raksa, Pirkanmaa, Tampere, Nokia

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla yli 20 vuotta. Tälläkin hetkellä miltei 300 työntekijää työskentelee kauttamaa Pirkanmaan rakennustyömailla. Mikäli tämä työ liippaa läheltä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sitä mitä haluaisit lähteä kauttamme seuraavaksi tekemään, niin soita tai laita viestiä, ja voimme katsoa sinulle yhdessä mielekkäämmän työnkuvan!

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!