Rakennusaputyöntekijöitä Ylöjärvelle

Kokoaikainen

Ylöjärvi

Haku päättyy 15.12.2022

Töitä raksalla! Nyt olisi tarjolla kokeneelle tai kokemattomalle kaverille töitä rakennusaputyöntekijänä erilaisten aputöiden parissa asiakasyrityksemme koulutyömaalla Ylöjärvellä. Kyseessä lähtökohtaisesti apumiehen töitä, mutta työt saattavat määräytyä myös osaamisesi mukaan. Mikäli olet vielä aloitteleva raksasta kiinnostunut henkilö, niin sinun on hyvä muistaaa, että parhaimmatkin tekijät ovat joskus olleet aloittelijoita, joten sitä ei tarvitse säikähtää, että sinun tulisi olla jo heti osaaja, kun astelet työmaalle.

Raksa-apparina hyviä puolia on se, että pääset tutustumaan rakennusmaailmaan ja saat raksalla arvokasta työkokemusta. Lisäksi työmailla pääset verkostoitumaan uusiin yrityksiin ja työntekijöihin sekä näkemään erilaisia työvaiheita, joissa kartutat itsellesi jälleen lisää osaamista. Hyvälle tekijälle töitä on varmasti luvassa!

Vaikka aikaisempi kokemus on aina plussaa, tässä työssä innokkuus ja halu oppia riittää – motivoitunut kaveri pärjää varmasti! Ainoa edellytys työsuhteelle on voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti ennen työmaalle astumista. 

Työnkuva koostuu pääsääntöisesti raivaustöistä, tavaroiden kannosta, aputehtävistä työmaan tilanteiden mukaan ja myös muista tehtävistä kohteen työvaiheiden edetessä. Työtehtävät saattavat myös määräytyä sinun aiemman osaamisesi mukaan. 

Työaika on säännöllisesti 7.00-15.30 ja palkkaa me maksamme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Odotamme sinulta:

  • Motivaatiota ja aitoa mielenkiintoa raksaa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Kehittymishalua

 

Innostuitko!
Laita hakemusa pian tulemaan, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi ja mahdollisesti myös palkkaamme tekijän. Toivomme, että liittäisit hakemukseesi vähintään aikaisemmat työkokemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi. Annamme mielelläni sinulle lisätietoja tulevan kesän tarjonnasta. Soita rohkeasti tai hakemus verkkosivujemme www.workpower.fi kautta!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla 20 vuotta. Tälläkin hetkellä satoja työntekijöitä työskentelee kauttamme Pirkanmaan rakennustyömailla. Mikäli tämä työ liippaa läheltä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sitä mitä haluaisit lähteä kauttamme seuraavaksi tekemään, niin soita tai laita viestiä, ja voimme katsoa sinulle yhdessä mielekkäämmän työnkuvan!

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusaputyöntekijä, rakennusyöntekijä, raksa, työpaikka,Ylöjärvi, Pirkanmaa,

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!