Rakennusaputyöntekijöitä Ylöjärvelle

Kokoaikainen

Ylöjärvi

Haku päättyy 20.10.2022

Töitä raksalla! Nyt olisi tarjolla kokeneelle tai kokemattomalle kaverille töitä rakennusaputyöntekijänä erilaisten aputöiden parissa asiakasyrityksemme koulutyömaalla Ylöjärvellä. Kyseessä lähtökohtaisesti apumiehen töitä, mutta työt saattavat määräytyä myös osaamisesi mukaan. Mikäli olet vielä aloitteleva raksasta kiinnostunut henkilö, niin sinun on hyvä muistaaa, että parhaimmatkin tekijät ovat joskus olleet aloittelijoita, joten sitä ei tarvitse säikähtää, että sinun tulisi olla jo heti osaaja, kun astelet työmaalle.

Raksa-apparina hyviä puolia on se, että pääset tutustumaan rakennusmaailmaan ja saat raksalla arvokasta työkokemusta. Lisäksi työmailla pääset verkostoitumaan uusiin yrityksiin ja työntekijöihin sekä näkemään erilaisia työvaiheita, joissa kartutat itsellesi jälleen lisää osaamista. Hyvälle tekijälle töitä on varmasti luvassa!

Vaikka aikaisempi kokemus on aina plussaa, tässä työssä innokkuus ja halu oppia riittää – motivoitunut kaveri pärjää varmasti! Ainoa edellytys työsuhteelle on voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti ennen työmaalle astumista. 

Työnkuva koostuu pääsääntöisesti raivaustöistä, tavaroiden kannosta, aputehtävistä työmaan tilanteiden mukaan ja myös muista tehtävistä kohteen työvaiheiden edetessä. Työtehtävät saattavat myös määräytyä sinun aiemman osaamisesi mukaan. 

Työaika on säännöllisesti 7.00-15.30 ja palkkaa me maksamme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Odotamme sinulta:

  • Motivaatiota ja aitoa mielenkiintoa raksaa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Kehittymishalua

 

Innostuitko!
Laita hakemusa pian tulemaan, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi ja mahdollisesti myös palkkaamme tekijän. Toivomme, että liittäisit hakemukseesi vähintään aikaisemmat työkokemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi. Annamme mielelläni sinulle lisätietoja tulevan kesän tarjonnasta. Soita rohkeasti tai hakemus verkkosivujemme www.workpower.fi kautta!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla 20 vuotta. Tälläkin hetkellä satoja työntekijöitä työskentelee kauttamme Pirkanmaan rakennustyömailla. Mikäli tämä työ liippaa läheltä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sitä mitä haluaisit lähteä kauttamme seuraavaksi tekemään, niin soita tai laita viestiä, ja voimme katsoa sinulle yhdessä mielekkäämmän työnkuvan!

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusaputyöntekijä, rakennusyöntekijä, raksa, työpaikka,Ylöjärvi, Pirkanmaa,

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.