Rakennusaputyöntekijä Vantaa

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 7.12.2021

Moi, sinä reipas ja hyvillä fiiliksillä varustettu tyyppi, joka kaipaa toimintaa ja liikettä työssään! Työskenteletkö lisäksi vielä itsenäisesti ja tulet myös hyvin juttuun tiimissä? Loistavaa, olet hakemamme tyyppi.

Työmaat Vantaalla haluavat sinun hakevan meille rakennusaputyöntekijäksi! Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, muun muassa haalaus-, raivaus-, siivous-, purkutöitä sekä muuta sekalaista rakennusapulaisen työtä.

Mitä haluamme sinusta:

Sinulta löytyy tahdonvoimaa saattaa työ kunnialla loppuun, sekä oikea asenne ja halu tehdä hyvää työtä on perusominaisuuksiasi. Toinen sinua raskaammassa työnteossa auttava aspekti on jaksava fyysinen kunto, eli toivomme painavien kantamusten pysyvän hyppysissä. Eduksi luemme aikaisemman työkokemuksen rakennusalalta. Ei kuitenkaan huolta jos sitä ei löydy, sillä jos sinulla on motivaatio oppia, sinulla on jo edellytykset tähän hommaan. Seuraavaksi sinulla täytyy olla sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito, sekä vähintään 18 vuoden ikä. Osa työmaista ei sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä, joten on plussaa, jos pääset aamulla omalla autolla töihin.

Mitä tarjoamme sinulle:

WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joihin saat loistavan mahdollisuuden tutustua, puhumattakaan arvokkaasta kokemuksesta eri työtehtävistä työmailla. Palkkauksesi menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, alkaen 11,05€/h. Tämän päälle meidän aurinkoinen ja välittävä HR-tiimimme tukee sinua koko työsuhteesi ajan. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa mielellään tekee työtä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Hakuprosessi

Jos tämä homma kuulostaa sinulle hommaltasi, laitapa hakemusta tulemaan! Haastattelemme suoraan hakuajan aikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä

HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi
puh. 040 544 1110 (ark. klo.10-16)

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, appari, rakennustyö, Vantaa, raksa, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.