Rakennusaputyöntekijä Vantaa

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 24.10.2021

Hei! Oletko reipas ja hyvillä fiiliksillä varustettu tyyppi, joka kaipaa toimintaa ja liikettä työssään? Työskentelet itsenäisesti ja tulet myös hyvin juttuun tiimissä? Jos kuulostaa sinulta, olet hakemamme tyyppi.

Työmaat Vantaalla kutsuvat sinua hakemaan rakennusaputyöntekijäksi! Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, muun muassa purku-, raivaus-, siivoustöitä, sekä muuta sekalaista rakennusapulaisen työtä.

Mitä haluamme sinusta:

Työssä pääset näyttämään oman tahdonvoimasi saattaa työ kunnialla loppuun, joten oikea asenne ja halu tehdä hyvää työtä on kaikista tärkein edellytys. Toinen sinua raskaammassa työnteossa auttava aspekti on jaksava fyysinen kunto, eli toivomme painavien kantamusten pysyvän hyppysissä. Katsomme etuna aikaisemman työkokemuksen rakennusalalta, mutta ei huolta, jos sinulla on motivaatio oppia, sinulla on jo pakin tärkein työkalu hallussa. Seuraavaksi sinulla täytyy olla sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito, sekä vähintään 18 vuotta kestänyt elämä. Osa työmaista ei sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä, joten on plussaa, jos pääset aamulla huristelemaan autolla töihin.

Mitä tarjoamme sinulle:

WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joihin saat erinomaisen mahdollisuuden tutustua, puhumattakaan arvokkaasta kokemuksesta eri työtehtävistä työmailla. Palkkauksesi menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Tämän päälle saat meidän aurinkoisen ja välittvän HR-tiimimme tueksi koko työsuhteesi ajalle. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa mielellään tekee työtä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Hakuprosessi

Jos tämä homma kuulostaa sinulle sopivalta, laita hakemusta tulemaan! Haastattelemme suoraan hakuajan aikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä

HR trainee Sari Kiiski
sari.kiiski@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, appari, rakennustyö, Vantaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.