Rakennusaputyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 28.6.2024

Rakennusaputyöntekijäksi raksalle!

Kiinnostaako sinua rakennusalan työt? Kaipaatko työhön vipinää ja vaihtelua? Etsimme rohkeita työhön tarttujia ja raksasta innostuneita rakennusaputyöntekijöitä pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella toimiville asiakkaillemme!

Työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia rakennusalan avustavia tehtäviä: kantotöitä, siivous- ja raivaustöitä, haalausta sekä erilaisia purkutöitä. Myös oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan on mahdollisuus päästä avustamaan kokeneempia rakennustyöntekijöitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Tämän homman avain on asenne! Eli reipas ote työntekoon, halu oppia ja tehdä työt huolella alusta loppuun. Aiempi kokemus tai opinnot rakennusalalta ovat plussaa, mutta hommiin pääsee vasta-alkajanakin. Tärkeintä on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon työmaalla. Se mitä työ kuitenkin edellyttää on:

  • Täysi-ikäisyys
  • Suomen kielen taito
  • Työturvallisuuskortti
  • Valmius tehdä fyysistä työtä

Työnkuvaus:

Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin ja klo. 7-15.30 välille. Työtä tehdään vaihtelevissa työmaakohteissa, joten toivomme hakijalta valmiutta liikkua eri työmaiden välillä. Tämä on sinulle oiva mahdollisuus tutustua eri työmaihin ja niiden tarjoamiin työmahdollisuuksiin! Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa ja helpottaa liikkumista työmaille.

Tarjoamme sinulle:

Meillä työskennellessä saat loistavan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan ja kartuttaa lisää kokemusta. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan – rakennusaputyöntekijöillä yleisesti 11,95€/h – 13,246€/h, hyvät työvarusteet sekä aurinkoisen ja auttavan HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle!

Tervetuloa mukaan rakennusalan ammattilaisten joukkoon!

Lisätietoja tehtävästä:
Nina Dansk, HR-koordinaattori
nina.dansk@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, raksa, rakennusaputyöntekijä, Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu

Ilmoitusnumero: 103829703

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus