Rakennusaputyöntekijä uudiskohteeseen

Kokoaikainen

Haku päättyy 17.10.2022

Nyt olis hommia tarjolla!

Miten olisi kiinnostaisiko sinua rakennusala? Nyt sinulla olisi oiva mahdollisuus päästä luomaan uraa rakennusmaailmaan. Me WorkPowerilla haemme asiakastyrityksellemme Pirkanmaalle rakennusaputyöntekijää! Parhaimmatkin tekijät ovat joskus olleet aloittelijoita, joten sitä ei tarvitse säikähtää, että sinun tulisi olla jo heti osaaja, kun astelet työmaan portista sisään.

Raksa-apparina pääset tutustumaan rakennusmaailmaan ja saat raksalla jalkaasi yritysten ovien väliin! Työmailla pääset verkostoitumaan uusiin yrityksiin ja työntekijöihin sekä näkemään erilaisia työvaiheita, joissa kartutat itsellesi lisää osaamista. Hyvälle tekijälle töitä on varmasti luvassa! 

Vaikka aikaisempi kokemus on aina plussaa, tässä työssä innokkuus ja halu oppia riittää – motivoitunut kaveri pärjää varmasti! Ainoa edellytys työsuhteelle on voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti ennen työmaalle astumista. 

Työaika on säännöllisesti 7.00-15.30 ja palkkaa me maksamme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Odotamme sinulta:

  • Motivaatiota ja aitoa mielenkiintoa raksaa kohtaan
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Kehittymishalua

Työ on haluttu, joten laita pikimmiten hakemusta tulemaan, sillä töitä ei vain viedä käsistä vaan ihan sieltä turvallisesta vyölaukusta asti! Voit myös soittaa meille, vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin!  

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla 20 vuotta. Tälläkin hetkellä satoja työntekijöitä työskentelee kauttamme Pirkanmaan rakennustyömailla. Mikäli tämä työ liippaa läheltä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sitä mitä haluaisit lähteä kauttamme seuraavaksi tekemään, niin soita tai laita viestiä, ja voimme katsoa sinulle yhdessä mielekkäämmän työnkuvan!

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusaputyöntekijä, rakennusyöntekijä, raksa, työpaikka, Tampere, Pirkanmaa,

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.