Rakennusaputyöntekijä Tuusula

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu, Tuusula

Haku päättyy 6.12.2023

Etsitkö mielekästä työtä, jossa tehdään eikä vain meinata?

Haemme Tuusulaan ja Uudellemaalle luotettavia, motivoituneita ja oma-aloitteisia rakennusaputyöntekijöitä vaihtuviin työmaakohteisiin. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, raivaus- ja siivoustöitä sekä muita rakennusapulaisen tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työ vaatii valmiutta ja intoa tehdä fyysistä työtä sekä tarmokasta asennetta. Aikaisempi rakennusalan työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä, vaan motivoitunut asenne ratkaisee. Edellytämme kuitenkin täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi ja helpottaa liikkumista työmaille. 

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden päästä työskentelemään vaihtelevien työtehtävien parissa ja tutustumaan erilaisiin työmaihin! Palkkauksen osalta noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. Lisäksi tarjoamme sinulle mukavan HR-tiimin tuen sekä turvalliset työvaatteet. Meille on sydämen asia saada sinut viihtymään WorkPowerilla mahdollisimman pitkään!

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemus! Haastattelut aloitamme jo hakuajalla ja työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, appari, rakennustyö, Tuusula, Uusimaa, Järvenpää, Kerava, pääkaupunkiseutu

Ilmoitusnumero: 88801211

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus