Rakennusaputyöntekijä Tampereen seudulle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 17.7.2022

Haemm rakennusaputyöntekijöitä Tampereen keskustan välittömään läheisyyteen. 

Nyt saattaisi olla pikavauhtia töitä tarjolla. Työtehtäviisi kuluu rakennusaputyöntekijän tehtävät eli siis kaikenlaiset avustavat hommat. Kantoa, raivausta, piikkausta, siivousta sekä muita avustavia tehtäviä. Mikäli sinulla on jotain aiempaa osaamista / kokemusta, niin työtehtävät saattavat myös määräytyä sen mukaan. Työn edellytyksenä on voimassaoleva työturvallisuuskortti. 

Toivomme sinulta:

Motivaatiota sekä kiinnostusta raksaa kohtaan. Kokemus / osaaminen katsotaan eduksesi. Oman ajoneuvon käyttö plussaa, mutta ei missään nimessä työllistymisen edellytys. 

Laita hakemus / soita:

HR-koordinaattori Sami – 040 667 9544

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.