Rakennusaputyöntekijä syksy 2024

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 31.7.2024

Rakennusaputyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle syksylle 2024!

Kiinnostaako sinua rakennusalalla työskenteleminen? Haluatko tehdä monipuolista työtä vaihtelevissa maisemissa? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö! Meillä on nyt etsinnässä ahkeria rakennusaputyöntekijöitä pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella toimiville asiakkaillemme. Työt on mahdollista aloittaa joustavasti elokuun lopulla tai syyskuun alussa! 

Työnkuva:

Työnkuvaasi tulee kuulumaan rakennusalan avustavia tehtäviä kuten kanto-, siivous- ja raivaustöitä, haalausta sekä erilaisia purkutöitä. Sinulla on myös oiva mahdollisuus päästä avustamaan kokeneempia rakennusalan ammattilaisia heidän tehtävissään ja kehittää osaamistasi. Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin klo. 7-15.30 välille. Lisäksi töitä tehdään vaihtelevissa kohteissa, joten toivomme hakijalta valmiutta liikkua eri työmaiden välillä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Ahkeraa työotetta, halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne! Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen tai opinnot rakennusalalta, mutta meille pääsee töihin vasta-alkajanakin. Tärkeintä on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon työmaalla. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi mutta ei välttämätöntä työn kannalta. 

Tehtävä edellyttää myös: 

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Valmiutta tehdä fyysisesti raskasta työtä

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Tässä on myös arvokas mahdollisuus päästä näkemään erilaisia työmaita ja työvaiheita! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka on yleensä rakennusaputyöntekijöillä 11,95-13,45€/h. Tämän lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat työvarusteet ja HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle! 

Hakuprosessi:

Koetko olevasi etsimämme tekijä? Laita hakemuksei rohkeasti tulemaan! Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana. Aloituksen voimme sopia joustavasti kesän loppuun tai syksyn alkuun tilanteesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, raksa, rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, Uusimaa 

Ilmoitusnumero: 107715093

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus