Rakennusaputyöntekijä SYKSY 2022

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 31.8.2022

Moikka! Etsitkö töitä syksylle 2022? Oletko asenteeltasi oma-aloitteinen ja reipas? Haluatko työskennellä monipuolisten rakennusalan tehtävien parissa? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, olet meille oikea henkilö! Haemme nyt Uudellamaalla toimiville asiakkaillemme rakennusaputyöntekijöitä vaihteleville työmaille syksylle 2022.

Työnkuvaus:
Työtehtävät koostuvat monipuolisista rakennusalan tehtävistä ja vaihtelevat työmaiden tarpeiden mukaan. Tehtävät voivat sisältää esimerkiksi kantamista, haalausta, purku-, raivaus- ja siivoustöitä. Sinulla on myös oiva mahdollisuus päästä oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan auttamaan kokeneempia rakennustyöntekijöitä heidän työssään. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-15.30. 

Toivomme hakijalta:
Toivomme, että sinulla löytyy reipasta ja oma-aloitteista otetta työntekoon, sekä aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan. Pidämme myös arvossa avointa ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Aikaisempaa työkokemusta rakennusalan työtehtävistä on eduksi, mutta katsomme kuitenkin, että tärkeimmät ominaisuudet tehtävän kannalta ovat oppimishalua, motivaatiota sekä kiinnostusta rakennusalaa ja sen tarjoamia työmahdollisuuksia kohtaan. Työnkuva sisältää myös välillä fyysisesti raskaita tehtäviä, joten hyvä fyysinen kunto on tässä työssä edellytys. Tämän lisäksi edellytämme sinulta sujuvaa suullista suomen kielen taitoa, sekä täysi-ikäisyyttä. Työmaat eivät aina sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä, joten oman auton käyttömahdollisuus on plussaa. 

Tarjoamme sinulle:
Työskentelemällä meillä saat hyvän mahdollisuuden tutustua rakennusalaan! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, laadukkaat työvaatteet sekä mukavat työkaverit. Lisäksi aurinkoinen ja välittävä HR-tiimimme on sinun tukenasi koko työsuhteesi ajan!

Hakuprosessi:
Aloitus voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan. Me aloitamme hakijoiden haastatteleminen jo kesän aikana, joten laitathan hakemuksesi tulemaan jo tänään! 

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
040 198 5588 (ark. klo 10-16)

Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyö, rakennusaputyöntekijä, Uusimaa, Tuusula, Järvenpää, Nurmijärvi, Hyvinkää, Kerava, Vihti, Kirkkonummi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.