Rakennusaputyöntekijä Riihimäki

Kokoaikainen

Hyvinkää, Hämeenlinna, Riihimäki

Haku päättyy 2.4.2023

Rakennusaputyöntekijäksi raksalle!

Oletko sinä reippaalla asenteella ja ahkeralla työotteella varustettu tyyppi, joka kaipaa työssään toimintaa? 
Loistavaa, saatat olla juuri etsimämme tekijä!

Etsimme asiakasyrityksillemme rakennusaputyöntekijöitä Riihimäelle ja muualle Kanta-Hämeen alueelle! Työ pitää sisällään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, kuten haalaus-, raivaus-, siivous-, ja purkutöitä sekä muita rakennusapulaisen töitä.

Mitä odotamme sinulta:

Hakijalta toivomme ennen kaikkea oma-aloitteista työotetta, työtä pelkäämätöntä asennetta sekä innostusta uuden oppimiseen raksa-alalla. Toki aiempi työkokemus rakennustyömailta on eduksi, mutta eniten arvostamme kiinnostusta rakennusalaa kohtaan. Lopulta asenne ratkaisee! Sillä työstä ei puutu toiminta, saattavat työtehtävät olla ajoittain raskaita – hyvä fyysinen kunto on siis edellytys. Lisäksi edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Osa työmaista ei sijaitse heti julkisen liikenteen lähettyvillä, joten on plussaa, jos pääset huristelemaan omalla autolla töihin. Toinen plussa on, jos olet valmis liikkumaan myös Uudenmaan alueelle. 

Mitä tarjoamme sinulle:

Työskentelemällä meillä WorkPowerilla saat loistavan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan, puhumattakaan arvokkaasta työkokemuksesta, jota pääset kerryttämään työmailla. Palkkaus toteutuu rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Tämän lisäksi meidän aurinkoinen ja välittävä HR-tiimimme tukee sinua koko työsuhteesi ajan. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa tekee mielellään töitä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla!

Hakuprosessi

Herätti tämä ilmoitus kiinnostuksesi? Laita hakemus tulemaan jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä

HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, appari, rakennustyö, Riihimäki, raksa, Kanta-Häme

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!