Rakennusaputyöntekijä Riihimäki

Kokoaikainen

Hyvinkää, Hämeenlinna, Riihimäki

Haku päättyy 30.6.2022

Oletko sinä reippaalla asenteella ja ahkeralla työotteella varustettu tyyppi, joka kaipaa työssään toimintaa? 
Loistavaa, saatat olla juuri etsimämme tekijä!

Etsimme asiakasyrityksillemme rakennusaputyöntekijöitä Riihimäelle ja muualle Kanta-Hämeen alueelle! Työ pitää sisällään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, kuten haalaus-, raivaus-, siivous-, ja purkutöitä sekä muita rakennusapulaisen töitä.

Mitä odotamme sinulta:

Toivomme sinulta oma-aloitteista työotetta, työtä pelkäämätöntä asennetta sekä innostusta uuden oppimiseen raksa-alalla. Toki aiempi työkokemus rakennusalalta on eduksi, mutta eniten arvostamme motivaatiota uuden oppimiseen ja kiinnostusta rakennusalaa kohtaan. Lopulta asenne ratkaisee! Sillä tässä työssä ei puutu toiminta, saattavat työtehtävät olla ajoittain raskaita – hyvä fyysinen kunto on siis edellytys. Lisäksi edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Osa työmaista ei sijaitse heti julkisen liikenteen lähettyvillä, joten on plussaa, jos pääset huristelemaan omalla autolla töihin.

Mitä tarjoamme sinulle:

Työskentelemällä meillä WorkPowerilla saat loistavan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan, puhumattakaan arvokkaasta työkokemuksesta, jota pääset kerryttämään työmailla. Palkkaus toteutuu rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, alkaen 11,27 €/h. Tämän lisäksi meidän aurinkoinen ja välittävä HR-tiimimme tukee sinua koko työsuhteesi ajan. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa tekee mielellään töitä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla!

Hakuprosessi

Kuulostiko hyvältä? Tai etsitkö vielä kesätyöpaikkaa? Laita hakemus tulemaan jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä

HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, appari, rakennustyö, Riihimäki, raksa, Kanta-Häme

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.