Rakennusaputyöntekijä Riihimäki

Kokoaikainen

Riihimäki

Haku päättyy 22.5.2022

Oletko sinä hyvällä asenteella ja ahkeralla työotteella varustettu tyyppi, joka kaipaa työssään toimintaa? Työskenteletkö lisäksi itsenäisesti, mutta tulet hyvin toimeen myös tiimissä? Loistavaa, saatat olla juuri etsimämme tekijä!

Etsimme asiaksyrtiyksillemme rakennusaputyöntekijöitä Riihimäelle ja muualle Kanta-Hämeen alueelle! Työ pitää sisällään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, kuten haalaus-, raivaus-, siivous-, ja purkutöitä sekä muita rakennusapulaisen töitä.

Mitä odotamme sinulta:

Toivomme sinulta reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen rakennusalan työtehtävistä, mutta sitäkin tärkeämpää on motivaatio uuden oppimiseen sekä kiinnostus rakennusalaa ja sen tarjoamia työmahdollisuuksia kohtaan. Työtehtävät ovat ajoittain raskaita, joten hyvä fyysinen kunto on tässä työssä edellytys. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä täysi-ikäisyyttä. Osa työmaista ei sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä, joten on plussaa, jos pääset liikkumaan omalla autolla töihin.

Mitä tarjoamme sinulle:

WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joten saat loistavan mahdollisuuden tutustua heihin, puhumattakaan arvokkaasta työkokemuksesta, jota pääset kerryttämään eri työmailla. Palkkauksesi menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, alkaen 11,05 €/h. Tämän päälle meidän aurinkoinen ja välittävä HR-tiimimme tukee sinua koko työsuhteesi ajan. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa teet mielellään töitä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Hakuprosessi

Kuulostaako hyvältä? Laita hakemus tulemaan jo tänään! Aloitamme haastattelut hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä

HR Trainee, Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, appari, rakennustyö, Riihimäki, raksa, Kanta-Häme

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.