fbpx

Rakennusaputyöntekijä PIKAHAKU

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 25.9.2021

Raksalla riittää töitä! Työskentele oman aikataulusi mukaan joko koko- tai osa-aikaisesti!

Asiakkaamme kaipaavat apukäsiä useamman parin työmaillensa, soita meille niin kerromme lisää!

Työtehtäviin kuuluu mm. ylläpitosiivousta, haalausta, raivausta, purkua ja aputöitä. Tässä työssä pääset myös avustamaan rakennusalan ammattilaisia erinäisissä työtehtävissä talonrakennuksen parissa. Työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan rakennusten runko- ja vesikattotöistä aina sisutus- ja viimeistelytyöhön. Tässä työssä kokemus ei ole välttämätöntä, vaan pikemminkin oppimiskykyisyys ja asenne. Rakennusalan palkkaus alk. 12,60-13,95€/h. Ainoa edellytys työlle on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Kysy lisätietoja 
Jenna Rantanen p. 040 667 9544

avainsanat: raksa-appari, raksa, rakennusaputyöntekijä, avoimet työpaikat, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.