Rakennusaputyöntekijä päiväkotikohteelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.8.2022

Etsimme nyt innokkaita rakennusaputyöntekijöitä työskentelemään asiakasyrityksiemme työmaalle päiväkotikohteelle!

Kyseinen työ kohteella koostuu pääosin saneeraustyöstä. Tämän lisäksi aputyöntekijänä tehtävänäsi on muun muassa haalaus, suojaaminen ja muu työmaan aikainen ylläpitosiivous. Mikäli omaan osaamisalueeseesi lukeutuu jokin tietty saneeraus työmaiden tehtävä, kerrothan siitä hakemuksessasi. Työmaalla pääset osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan kehittämään taitojasi ammattilaisia avustavissa tehtävissä.

Aiempaa työkokemusta tai koulutusta et välttämättä tarvitse – työn opit tekemällä ja näissä tehtävissä asenne ratkaisee! Huomioithan kuitenkin, että voimassa oleva työturvallisuuskortti täytyy löytyä takataskusta ennen töiden aloittamista.

Kauttamme saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet työsuhteesi ajalle. Työaika raksoillamme on pääsääntöisesti ma-pe klo 7–15.30 ja koska raha kiinnostaa aina – palkkaa maksetaan työstä rakennusalan TES:n mukaan. 

Mikäli raksahommat kiinnostelee, hae paikkaa mieluiten heti – mutta kuitenkin viimeistään 14.7. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt on mahdollista aloittaa omaan aikatauluun sopivaksi sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla

Ota rohkeasti yhteyttä!

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

Sami Pasori, harjoittelija

0406679544

Lisää WorkPowerista ja työntekijöidemme kokemuksista voit lukea nettisivuiltamme www.workpower.fi

avainsanat: raksa, appari, rakennusaputyöntekijä, tampere, pirkanmaa, työmaa

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.