Rakennusaputyöntekijä pääkaupunkiseutu

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 24.7.2024

Rakennusaputyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle! 

Kiinnostaako sinua rakennusalan työt? Kaipaatko työhön vipinää ja vaihtelua? Meillä on etsinnässä rohkeita työhön tarttujia ja raksasta innostuneita rakennusaputyöntekijöitä pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella toimiville asiakkaillemme!

Työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia rakennusalan avustavia tehtäviä: kantotöitä, siivous- ja raivaustöitä, haalausta sekä erilaisia purkutöitä. Myös oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan on mahdollisuus päästä avustamaan kokeneempia rakennustyöntekijöitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Tämän homman avain on asenne! Eli reipas ote työntekoon, halu oppia ja tehdä työt huolella alusta loppuun. Aiempi kokemus tai opinnot rakennusalalta ovat plussaa, mutta hommiin pääsee vasta-alkajanakin. Tärkeintä on, että olet valmis laittamaan itseäsi likoon työmaalla. Se mitä työ kuitenkin edellyttää on:

  • Täysi-ikäisyys
  • Suomen kielen taito
  • Työturvallisuuskortti
  • Valmius tehdä fyysistä työtä

Työnkuvaus:

Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin ja klo. 7-15.30 välille. Työtä tehdään vaihtelevissa työmaakohteissa, joten toivomme hakijalta valmiutta liikkua eri työmaiden välillä. Tämä on sinulle oiva mahdollisuus tutustua eri työmaihin ja niiden tarjoamiin työmahdollisuuksiin! Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa ja helpottaa liikkumista työmaille.

Tarjoamme sinulle:

Meillä työskennellessä saat loistavan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan ja kartuttaa lisää kokemusta. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka on rakennusaputyöntekijöillä yleisesti 11,95€/h – 13,46€/h. Tämän lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat työvarusteet sekä auttavan HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle!

Tervetuloa mukaan rakennusalan ammattilaisten joukkoon!

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, raksa, rakennusaputyöntekijä, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Ilmoitusnumero: 108239016

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus