Rakennusaputyöntekijä pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 29.1.2023

Oletko sinä tuleva raksalainen? Etsimme nyt asiakasyrityksillemme rakennusaputyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle! Löytyykö sinulta hyvää asennetta, fyysistä kuntoa ja tekemisen meininkiä? Mahtavaa, me haluamme juuri sinut!

Työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia rakennusalan tehtäviä kuten haalaus-, raivaus-, siivous-, ja purkutöitä sekä muita rakennusapulaisen töitä. Voit olla jo raksakokemusta kerryttänyt tai vasta-alkaja, me etsimme sinulle sopivat tehtävät! Älä skrollaa mahdollisuutesi ohi, vaan jätä hakemus jo tänään!

Mitä odotamme sinulta:

Tärkeimpänä pidämme reipasta ja oma-aloitteista työotetta, hyvä asenne vie sinut pitkälle! Aikaisemman työkokemuksen rakennusalan työtehtävistä katsomme eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on motivaatio uuden oppimiseen! Työtehtävät ovat ajoittain raskaita, joten hyvä fyysinen kunto on tässä työssä edellytys. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä täysi-ikäisyyttä. Osa työmaista ei sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä, joten on plussaa, jos pääset liikkumaan omalla autolla töihin, mutta se ei ole este työn saannille.

Mitä tarjoamme sinulle:

WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joten saat loistavan mahdollisuuden tutustua heihin, puhumattakaan arvokkaasta työkokemuksesta, jota pääset kerryttämään eri työmailla. Palkkauksesi menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, alkaen 11,27 €/h. Tämän päälle meidän iloinen ja välittävä HR-tiimimme tukee sinua koko työsuhteesi ajan. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa tekee mielellään hommia. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Hakuprosessi

Kuulostaako hyvältä? Laita hakemus tulemaan jo tänään! Aloitamme haastattelut hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä

HR-koordinaattori, Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, appari, rakennustyö, Helsinki, Espoo, Vantaa, raksa, Pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!