Rakennusaputyöntekijä Nokialle

Kokoaikainen

Nokia

Haku päättyy 15.12.2022

Meille hommiin! Kiinnostaako sinua päästä itse tekemään ja tutustumaan rakennusmaailmaan?

Nyt se on mahdollista, sillä haemme asiakastyrityksellemme Nokialle rakennusaputyöntekijää! Työtehtäviisi kuuluu mm. raivausta, tavaran roudausta, siivousta sekä muita rakennusalan avustavia työtehtäviä. Työt määräytyvät myös osittain sinun oman osaamisesi mukaan. Kyseiselle työmaalle palkkaamme heti sopivan työntekijän löydyttyä. Tämän jälkeen sinun on mahdollista siirtyä seuraavalle työmaalle.

Aiempi kokemus raksalta ei ole pakollista, vaan asenne, motivaatio ja mielenkiinto työntekoa kohtaan ratkaisee jo paljon. Tietysti aiempi kokemus katsotaan eduksesi.  On hyvä muistaa, että rakennusmaailman mestaritikin ovat joskus olleet keltanokkia, joten tästä on hyvä aloittaa, mikäli tähtäimessäsi on ura raksalla.

Raksa-apparina yleisesti pääset tutustumaan rakennusmaailmaan ja saat raksalla jalkaasi oven väliin! Toivottavasti ei kuitenkaan kirjaimellisesti, vaikka meidän tarjoamamme suojavarusteet ovatkin huippuluokkaa! Kuten mainittu, hyvälle tekijälle töitä on varmasti luvassa jatkossakin! 

Työaika on mukavan säännöllisesti arkisin 7.00-15.30 ja palkkaa me maksamme osaamisesi ja rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työllistymisesi edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla 20 vuotta. Tälläkin hetkellä satoja työntekijöitä työskentelee kauttamme Pirkanmaan rakennustyömailla. Mikäli tämä työ liippaa läheltä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sitä mitä haluaisit lähteä kauttamme seuraavaksi tekemään, niin soita tai laita viestiä, ja voimme katsoa sinulle yhdessä mielekkäämmän työnkuvan

 

Lähetä hakemuksesi tulemaan ja kerro siinä itsestäsi ja osaamisestasi. Tartu luuriin, soita ja sovi haastatteluaika!

 

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusaputyöntekijä, rakennusyöntekijä, raksa, työpaikka, Nokia, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!