Rakennusaputyöntekijä Nokialle

Kokoaikainen

Nokia

Haku päättyy 13.10.2022

Meille hommiin! Kiinnostaako sinua päästä itse tekemään ja tutustumaan rakennusmaailmaan?

Nyt se on mahdollista, sillä haemme asiakastyrityksellemme Nokialle rakennusaputyöntekijää! Työtehtäviisi kuuluu mm. raivausta, tavaran roudausta, siivousta sekä muita rakennusalan avustavia työtehtäviä. Työt määräytyvät myös osittain sinun oman osaamisesi mukaan. Kyseiselle työmaalle palkkaamme heti sopivan työntekijän löydyttyä. Tämän jälkeen sinun on mahdollista siirtyä seuraavalle työmaalle.

Aiempi kokemus raksalta ei ole pakollista, vaan asenne, motivaatio ja mielenkiinto työntekoa kohtaan ratkaisee jo paljon. Tietysti aiempi kokemus katsotaan eduksesi.  On hyvä muistaa, että rakennusmaailman mestaritikin ovat joskus olleet keltanokkia, joten tästä on hyvä aloittaa, mikäli tähtäimessäsi on ura raksalla.

Raksa-apparina yleisesti pääset tutustumaan rakennusmaailmaan ja saat raksalla jalkaasi oven väliin! Toivottavasti ei kuitenkaan kirjaimellisesti, vaikka meidän tarjoamamme suojavarusteet ovatkin huippuluokkaa! Kuten mainittu, hyvälle tekijälle töitä on varmasti luvassa jatkossakin! 

Työaika on mukavan säännöllisesti arkisin 7.00-15.30 ja palkkaa me maksamme osaamisesi ja rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työllistymisesi edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla 20 vuotta. Tälläkin hetkellä satoja työntekijöitä työskentelee kauttamme Pirkanmaan rakennustyömailla. Mikäli tämä työ liippaa läheltä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sitä mitä haluaisit lähteä kauttamme seuraavaksi tekemään, niin soita tai laita viestiä, ja voimme katsoa sinulle yhdessä mielekkäämmän työnkuvan

 

Lähetä hakemuksesi tulemaan ja kerro siinä itsestäsi ja osaamisestasi. Tartu luuriin, soita ja sovi haastatteluaika!

 

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusaputyöntekijä, rakennusyöntekijä, raksa, työpaikka, Nokia, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.