Rakennusaputyöntekijä Kurun seudulle

Kokoaikainen

Hämeenkyrö, Ikaalinen, Parkano, Virrat, Ylöjärvi

Haku päättyy 26.7.2024

Rakennusaputyöntekijä Kuruun

Etsimme reipasta ja toimeen tarttuvaa rakennusaputyöntekijää asiakkaamme työmaalle Kurun seudulle. Tehtäviisi tulee kuulumaan työmaan kanto-, raivaus – ja siivoustehtävät, haalausta, sekä muita työmaan yleisiä ylläpitotehtäviä. Aikaisempi kokemus työmaalta katsotaan eduksesi, mutta työssä pärjää, kun on asenne kohdillaan ja halu oppia uutta!

Työ alkaa joustavan aikataulun mukaan syksyllä 2024. Työaika rakennuksilla on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.30 ja palkkaus tapahtuu Rakennusalan TES mukaan ollen 11,95 – 14,46e/h + TES mukaiset lisät. Työllistymisen edellytyksenä on Työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti

Kerrothan meille itsestäsi  jo hakemuksessasi!

Lisätietoja HR-koordinaattori Katri p. 040 832 4363

WorkPower on alalla 20 vuotta toiminut kotimainen yritys. Tarjoamme työntekijöille laadukkaat työvarusteet ja koko työsuhteen ajan tukenasi on myös välittävä ja energinen HR-tiimi. Liity sinäkin kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme!

avainsanat: rakennusaputyöntekijä, appari, raksa, rakennusala, Pirkanmaa

Ilmoitusnumero: 108782984

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus