Rakennusaputyöntekijä

Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 16.8.2022

Kiinnostaako työ rakennusalalla, vaikka kokemusta ei vielä hirveästi ole kertynytkään? Tarvitsemme apukäsiä rakennustyömaille, joten tartu tähän tilaisuuteen!

Tämän työn edellytyksenä ei ole aikaisempi kokemus rakennustyömailta, vaan pärjäät hienosti hyvällä asenteella ja ahkeralla työskentelytavalla. Työtehtävät vaihtelevat työmaan etenemisen mukaan. Työtehtävät voivat pitää sisällään esimerkiksi kanto-, raivaus- ja siivoustöitä. Myös purkutyöt, lattian ja ikkuna-aukkojen suojaaminen sekä muut avustavat työt voivat kuulua päiviisi. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30. Edellytys työlle on täysi-ikäisyys ja voimassa oleva työturvallisuuskortti, jonka pystyt suorittamaan esimerkiksi etänä ennen töiden aloitusta. Auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi.

Työllistyt vuokratyösuhteeseen WorkPowerille. Kauttamme saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet työsuhteesi ajalle ja palkkaa maksamme rakennusalan TES:in mukaan kokemuksesi huomioiden. Tukenasi on työhön liittyvissä asioissa välittävä Jyväskylän raksatiimimme. Kauttamme pystyt työskentelemään joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Hakuprosessi:

Liity joukkoomme ja lähetä hakemuksesi järjestelmämme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat asiakkaiden tarpeiden ja sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit kysyä:

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
p. 040 531 4419 / jere.ollinen@workpower.fi

Sarianne Moisio, HR-koordinaattori
p. 045 125 2737 / sarianne.moisio@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.