Rakennusaputyöntekijä

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 30.1.2022

Kiinnostaisiko työ rakennusalan parissa? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä raksalle tekemään keikkaa ja oppimaan laajasti eri tehtävistä.

Rakennusaputyöntekijänä työpäivääsi kuuluu monipuolisesti rakennustyömaan kanto, siivous- ja raivaushommat. Työskentelet sekä yksin että kokeneempien työntekijöiden kanssa. Kun kokemusta työmailla karttuu, sinun on myös mahdollista työllistyä haastavampiin töihin.

Työn edellytykset

Voit olla raksasta kiinnostunut aloittelija tai jo hieman raksan työtehtäviä kokeillut tekijä. Tässä työssä menestyt innokkaalla asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla eli aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Työ edellyttää kuitenkin voimassa olevan työturvallisuuskortin, jonka pystyt suorittamaan helposti esimerkiksi etänä ennen töiden aloitusta. Oma auto katsotaan eduksi, mutta se ei ole edellytys työllistymiselle. Työt voidaan sovittaa helposti elämäntilanteesi mukaisesti.

”Wörkkiläisenä” saat 

  • laadukkaat työvarusteet
  • palkkaa vähintään TES:in mukaan, ammattitaitosi huomioiden
  • luotettavan työnantajan, joka on toiminut henkilöstöalalla jo vuodesta 2003
  • aidosti välittävän raksatiimin tuen, autamme sinua matalalla kynnyksellä työelämän asioissa 
  • käyttöösi WorkPower-sovelluksen, josta pääset esim. kirjaamaan työtuntisi
  • monipuolisia työmahdollisuuksia
  • olla oma itsesi

Hakuprosessi

Laita hakemusta rohkeasti tulemaan tai ota yhteyttä! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

Vilma Kotivuori, HR-koordinaattori
p. 040 531 4419 / vilma.kotivuori@workpower.fi

Linda Pölkki, HR-konsultti
p. 045 125 2737 / linda.polkki@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.