Rakennusaputyöntekijä Kesätyö 2023

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää, Kerava

Haku päättyy 2.4.2023

Kesätöihin raksalle! 

Kiinnostaako sinua rakennusala ja monipuolinen työ? Etsimme rohkeasti työhön tarttuvia ja raksasta kiinnostuneita rakennusaputyöntekijöitä pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella toimiville asiakkaillemme kesän 2023 ajaksi! 

Työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia rakennusalan avustavia tehtäviä:
kantotöitä, siivous- ja raivaustöitä, haalausta sekä erilaisia purkutöitä. Myös oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan on mahdollisuus päästä avustamaan kokeneempia rakennustyöntekijöitä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Se mikä vie sinut pitkälle tässä työssä on asenne! Eli reipas ote työntekoon, halu oppia sekä tehdä työt huolella alusta loppuun. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen tai opinnot rakennusalalta, mutta hommiin pääsee vasta-alkajanakin. Tärkeintä on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon työmaalla. Se mitä työssä kuitenkin edellytämme ovat: 

  • Täysi-ikäisyys 
  • Sujuva suullinen suomen kielen taito
  • Työturvallisuuskortti
  • Valmius tehdä raskasta työtä, sillä työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita

Työnkuvaus:

Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin ja klo. 7-15.30 välille. Työtä tehdään vaihtelevissa kohteissa, joten toivomme hakijalta valmiutta liikkua eri työmaiden välillä. Mutta! Sehän on sinulle oiva mahdollisuus päästä tutustumaan eri työmaihin ja niiden tarjoamiin työmahdollisuuksiin! Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa ja helpottaa liikkumista työmaille.

Tarjoamme sinulle:

Meillä työskennellessä saat loistavan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan tai oppia siitä lisää! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, hyvät työvarusteet sekä aurinkoisen ja auttavan HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle! 

Hakuprosessi:

Joko innostuit ja haluat hommiin, jossa tehdään, eikä vain meinata? Laita hakemus tulemaan jo tänään! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Aloituksen voimme sopia joustavasti esimerkiksi koulun päättymisesi mukaan kevään ja kesän 2023 aikana. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä:
Nina Dansk, HR-koordinaattori
nina.dansk@workpower.fi
Puh. 040 4828989 (arkisin klo 10-15)

Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyö, raksa, rakennusaputyöntekijä, Uusimaa, Tuusula, Järvenpää, Nurmijärvi, Hyvinkää, Kerava, Vihti, Kirkkonummi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!