Rakennusaputyöntekijä, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 9.6.2023

Rakennusaputyöntekijä, KESÄTYÖ 2023!

Raksalla vauhti kiihtyy kohti kesää!

Haemme rakennusaputyöntekijöitä kesäksi Tampereen työmaille. Työtehtäviisi tulee kesällä kuulumaan monipuoliset työmaan avustavat tehtävät, kuten esimerkiksi kanto – ja raivaushommat, rakennusjätteen käsittely, sekä erilaiset suojaukset. Oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan pääset avustamaan kokeneempia tekijöitä ja näin kartuttamaan omaa ammattitaitoasi raksalla.

Tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja näkemään monipuolisesti rakennustyömaiden eri työvaiheita. Töiden aloitus tapahtuu joustavasti kesän aikana 2023.

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen työn osaamisesi mukaan

– Mukavan työajan maanantaista perjantaihin 7–15.30, aikaa jää siis muuhunkin!

– Työpaikan suoraan alan ytimessä

– Kilpailukykyisen palkkauksen – opiskelijan kokonaistuntipalkka on aina vähintään 13,36€/h

 Odotamme sinulta:

– Voimassa olevaa Työturvallisuuskeskuksen myöntämää työturvallisuuskorttia

– Motivaatiota sekä halua kehittyä rakennusalalla

Kesän rekryistä vastaa:

HR-koordinaattori Katri Mäkinen 040 832 4363 / katri.makinen@workpower.fi

HR-harjoittelija Sami Pasori 040 667 9544 / sami.pasori@workpower.fi

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 asti toiminut henkilöstöpalvelualan yritys, kauttamme saat työsuhteesi ajalle laadukkaat varusteet sekä arkea tasapainottavat työsuhde-edut. Ota rohkeasti yhteyttä, WorkPowerin raksatiimi odottaa yhteydenottoasi!

Avainsanat: Pirkanmaa, raksa, rakennusala, kesätyö, 2023, Tampere, opiskelija, rakennusaputyöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus