Rakennusaputyöntekijä, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä, Laukaa

Haku päättyy 31.3.2023

Kesäksi töihin raksalle?

Etsimme Jyväskylän ja Keski-Suomen alueen työmaille rakennusaputyöntekijöitä kesäkaudelle 2023. Rakennusaputyöntekijänä pääset työskentelemään monipuolisesti rakennustyömaan kanto, siivous- ja raivaushommissa sekä yksin että kokeneempien työntekijöiden kanssa. Tehtävä sopii erityisesti rakennusalan uraa aloitteleville. Kesän jälkeen olet saanut mahdollisuuden verkostoitua alan yritysten kanssa sekä olet kerryttänyt arvokasta työkokemusta monipuolisista rakennusalan työtehtävistä. 

Työn edellytykset

Aiempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, vaan tässä työssä menestyt innokkaalla asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla. Lisäksi tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin. Oma auto helpottaa useammalle työmaalle kulkemista, mutta se ei ole työn vaatimuksena.

WorkPowerilla saat 

  • laadukkaat työvarusteet
  • palkkaa vähintään TES:in mukaan, alkaen 11,26 €/h sekä ammattitaitosi huomioiden
  • luotettavan työnantajan, joka on toiminut henkilöstöalalla jo vuodesta 2003
  • aidosti välittävän raksatiimin tuen, autamme sinua matalalla kynnyksellä työelämän asioissa 
  • käyttöösi WorkPower-sovelluksen, josta pääset esim. kirjaamaan työtuntisi
  • monipuolisia työmahdollisuuksia
  • olla oma itsesi

Hakuprosessi

Kuulostiko hyvältä? Ota rohkeasti yhteyttä hakemuksen muodossa tai kysy meiltä lisää! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Reippailla ja motivoituneilla työntekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös kesän jälkeenkin!

Lisätietoja:

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori

heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Anniina Jussila, HR-koordinaattori

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!