Rakennusaputyöntekijä KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 14.7.2022

Moikka! Etsitkö vielä kesätöitä? Kiinnostaako sinua rakennusalaa ja monipuolista työtä? Jos vastasit kyllä näihin kysymyksiin, laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Haemme nimittäin vielä Uudellamaalla toimiville asiakasyrityksillemme ahkeria rakennusaputyöntekijöitä kesän 2022 ajaksi. Työtehtäviisi tulee kuulumaan monipuolisesti erilaisia rakennusalan aputehtäviä, kuten esimerkikisi kantamista, haalausta, purku-, raivaus- ja siivoustöitä.

Toivomme hakijalta:
Toivomme hakijoilta ennen kaikkea oma-aloitteista ja reipasta otetta työntekoon, sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Katsomme aikaisempaa kokemusta rakennusalalta eduksi, mutta tämä ei missään nimessä ole välttämätöntä työn kannalta. Tärkeintä on, että olet motivoitunut, oppimishaluinen ja valmis laittamaan itsesi likoon työmaalla. Työtehtävät ovat ajoittain hyvinkin raskaita, joten hyvä fyysinen kunto on tässä työssä edellytys. Tämän lisäksi vaadimme hakijoilta täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suullista suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan plussaksi, koska osa työmaista eivät sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä.

Tarjoamme sinulle:
Tässä on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan rakennusalaan ja sen tarjoamiin työmahdollisuuksiin! Tämän lisäksi tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Saat meiltä myös kaikki tarvittavat työvarusteet sekä HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:
Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemuksesi tulemaan! Haastattelemme hakijoita jatkuvasti hakuajan aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Reippailla tekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen!

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
040 198 5588 (ark. klo 10-16)

Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyö, rakennusaputyöntekijä, Uusimaa, Tuusula, Järvenpää, Nurmijärvi, Hyvinkää, Kerava, Vihti, Kirkkonummi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.