Rakennusaputyöntekijä KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 13.7.2022

Haemme reippaita rakennusaputyömiehiä kesätöihin!

Moi! Haluatko saada kokemusta rakennusalasta? Etsitkö mielenkiintoista ja monipuolista kesätyötä kesälle 2022? Jos vastasit kyllä, hae meille! Etsimme Pirkanmaalla toimiville asiakkaillemme ahkeria ja oma-aloitteisia rakennusaputyöntekijöitä vaihteleville työmaille kesän 2022 ajaksi.

Työnkuvaus:
Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia rakennusalan työtehtäviä. Tehtävät voivat pitää sisällään esimerkiksi kantamista, haalausta, purku-, raivaus- ja siivoustöitä. Lisäksi pääset oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan avustamaan kokeneempia rakennustyöntekijöitä erilaisissa tehtävissä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7-15.30. 

Toivomme hakijalta:
Toivomme sinulta reipasta työhön tarttuvaa otetta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen rakennusalan työtehtävistä, mutta sitäkin tärkeämpää on motivaatio uuden oppimiseen sekä kiinnostus rakennusalaa ja sen tarjoamia työmahdollisuuksia kohtaan. Työtehtävät ovat ajoittain hyvinkin raskaita, joten hyvä fyysinen kunto on tässä työssä edellytys. Lisäksi edellytämme sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, sekä täysi-ikäisyyttä.

Työllistymisen edellytyksenä kuitenkin on, että voimassa oleva työturvallisuuskortti löytyy takataskusta ennen töiden aloittamista.

Tarjoamme sinulle:
Työskentelemällä meillä saat hyvän mahdollisuuden tutustua rakennusalaan! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, mukavat ja laadukkaat työvaatteet sekä kivat työkaverit. Lisäksi aurinkoinen ja välittävä HR-tiimimme on sinun tukenasi koko työsuhteesi ajan!

 

Lähetä hakemuksesi tulemaan ja kerro siinä itsestäsi ja osaamisestasi. Voit ilmaista myös kiinnostuksesi suoraan meille numeroon:

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

Sami Pasori, koordinaattori

0406679544

avainsanat: raksa, appari, rakennusaputyöntekijä, tampere, pirkanmaa, työmaa, rakennusala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.