Rakennusaputyöntekijä kerrostalotyömaille

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 10.12.2022

Hei haemme rakennusaputyöntekijöitä kerrostalotyömaille Tampereelle!

Pysyykö vasara kädessä ja mitta toisessa? Tässä olisi tarjolla hyvälle tyypille hommia pitemmäksikin aikaa!

Rakennusaputyöntekijän työnkuva koostuu pääasiassa avustavista tehtävistä rakennustyömailla, kuten esim. haalauksesta, suojaamisesta ja ylläpitosiivouksesta. Lisäksi oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset myös kehittämään taitojasi ammattilaisia avustavissa tehtävissä. Toivomme hieman aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä – mutta ennen kaikkea arvostamme tekevää asennetta!

Vaikka aikaisempi kokemus on aina plussaa, tässä työssä innokkuus ja halu oppia riittää – motivoitunut kaveri pärjää varmasti! Ainoa edellytys työsuhteelle on voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti ennen työmaalle astumista. 

Työaika on arkisin 7-15.30 ja matkakorvaus kuuluu myös työsuhteeseen! Palkkaa me maksamme kilpailukykyisen rakennusalan TES:in mukaan, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta otetaan tämä palkkauksessa huomioon

 

Lähetä hakemuksesi tulemaan ja kerro siinä itsestäsi ja osaamisestasi. Voit ilmaista myös kiinnostuksesi suoraan meille numeroon:

Laaksonen Mikko, koordinaattori

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

Lisää WorkPowerista ja työntekijöidemme kokemuksista voit lukea nettisivuiltamme www.workpower.fi

avainsanat: raksa, appari, rakennusaputyöntekijä, tampere, pirkanmaa, työmaa, rakennusala

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!