Rakennusaputyöntekijä kerrostalotyömaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 24.3.2023

Rakennusaputyöntekijäksi kerrostalokohteelle Tampereelle?

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusaputyöntekijöitä uudis- kerrostalokohteelle Tampereen keskustan liepeille. Eduksesi on, jos takataskusta löytyy jo kokemusta alalta, mutta ennen kaikkea oikea asenne ja kiinnostus raksalle on se mitä tässä työssä tarvitset – voit siis olla innokas vasta-alkaja tai vaikkkapa rakennusmaailman kokeneempi konkari. Odotamme hakijoilta tiimityöskentelytaitoja ja halua oppia ja kehittyä alan ammattilaisten parissa!

Työtehtävät määräytyvät rakennustyömaan tilanteen ja tarpeen mukaan aina erilaisista kanto-, raivaus- ja siivoustöistä piikkauksiin, valuihin ja muihin monipuolisiin aputöihin. Kerrothan meille hakemuksessa itsestäsi ja mahdollisesta aikaisemmasta kokemuksestasi.

Töiden aloitus tapahtuu kevään 2023 aikana ja tarkemmasta aloitusajankohdasta voidaan sopia joustavasti. Työskennellä voit oman elämäntilanteesi mukaan niin kokoaikaisesti kuin keikkaluonteisemmin – ja työaikakin on mukavan säännöllinen maanantaista perjantaihin 7-15.30. Palkkaa maksamme Rakennusalan työehtosopimuksen ja kokemuksesi mukaan. Voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti on edellytys työllistymiselle.

Liity joukkoomme ja tule kerryttämään lisää rakennusalan kokemustasi!

Laita hakemusta tai ota rohkeasti yhteyttä:

Katri Mäkinen, koordinaattori p. 040 832 4363

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Työsuhdeasioissa sinua palvelee mukava ja energinen WorkPowerin HR-tiimi. 

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusaputyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusalan työpaikat, Tampere, Pirkanmaa, raksa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!