Rakennusaputyöntekijä Järvenpää

Kokoaikainen

Hyvinkää, Järvenpää

Haku päättyy 21.7.2024

Rakennusaputyöntekijöitä Järvenpään alueelle!

Etsimme joukkoomme energisiä rakennusaputyöntekijöitä, jotka ovat valmiita tarttumaan monipuolisiin tehtäviin rakennustyömaalla. Etsimme työntekijöitä Järvenpään ja myös Hyvinkään seudulta.

Työnkuva:

Työpäiväsi täyttyvät kanto-, siivous- ja raivaustöistä, haalauksesta ja jännittävistä purkutöistä. Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin klo. 7-15.30 välille. Lisäksi töitä tehdään vaihtelevissa kohteissa, joten siksi toivomme hakijoilta auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme:

  • HR-tiimin, joka tukee sinua koko työsuhteesi ajan
  • Mahdollisuuden kehittää taitojasi rakennusalalla ja oppia uutta joka päivä
  • Monipuoliset työtehtävät, jotka haastavat ja palkitsevat
  • Työvarusteet rakennusalan standardien mukaan

Mitä toivomme sinulta:

Positiivista asennetta ja rohkeutta tarttua toimeen. Innostusta uusien taitojen oppimiseen ja oman taitotason kehittämiseen. Rakennusalan kokemus on eduksi, mutta hommaan voi ryhtyä vasta alkajakin. Edellytämme sinulta kuitenkin:

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Työturvallisuuskorttia
  • Valmiutta tehdä fyysisesti raskasta työtä

Jos olet valmis liittymään joukkoomme ja tekemään rakennusalalla uraa, lähetä meille hakemuksesi nyt. Haluamme kuulla, miksi juuri sinä olisit täydellinen lisä tiimiimme!

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, raksa, rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, Uusimaa 

Ilmoitusnumero: 108138135

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus