Rakennusaputyöntekijä HYVINKÄÄ

Kokoaikainen

Hyvinkää, Riihimäki

Haku päättyy 21.8.2022

Moikka! Kiinnostaako sinua rakennusala? Oletko varustautunut reippaalla asenteella työntekoon? Jos vastasit kyllä näihin kysymyksiin, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme tällä hetkellä Hyvinkäällä toimivalle asiakasyrityksillemme rakennusaputyöntekijöitä monipuolisiin aputehtäviin. Työtehtäviisi tulee kuulumaan esimerkiksi haalaus-, raivaus-, ja siivoustöitä, sekä muita avustavia tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mitä odotamme sinulta:

Toivomme sinulta ennen kaikkea työtä pelkäämätöntä asennetta, oma-aloitteisuutta sekä aitoa halua oppia uutta. Katsomme aiempaa kokemusta rakennusalalta eduksi, mutta tämä ei ole missään nimessä välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdillaan ja olet valmis tekemään parhaasi työmaalla. Työ on välillä fyysisesti hyvinkin raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on tässä tehtävässä edellytys. Tämän lisäksi vaadimme hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. Osa työmaista ei sijaitse heti julkisen liikenteen lähettyvillä, joten oman auton käyttömahdollisuutta katsotaan plussaksi. Työssä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Mitä tarjoamme sinulle:

Työskentelemällä meidän kautta saat oivan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan! Saat työskennellä monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa samaan aikaan, kun pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta työmailla. Tämän lisäksi maksetaan sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Saat meiltä myös laadukkaat työvarusteet, joissa on mukava työskennellä, sekä HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi

Jos kiinnostuit tästä ilmoituksesta, laita ihmeessä hakemuksesi tulemaan jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä

HR Trainee, André Bärlund
040 198 5588 (arkisin klo 10-16)
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, appari, rakennustyö, raksa, Hyvinkää

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.