Rakennusaputyöntekijä Helsinki

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 6.12.2023

Etsitkö työtä, jossa todella tehdään eikä vain meinata?

Oletko halukas oppimaan lisää rakennusalasta ja tarttumaan rohkeasti sen tehtäviin? Haemme nyt oma-aloitteisia rakennusaputyöntekijöitä Helsingin sekä muun pääkaupunkiseudun alueella toimiville asiakkaillemme.

Työnkuva:

Työnkuvaasi kuuluu monipuolisesti erilaisia rakennusalan avustavia tehtäviä kuten kanto-, siivous- ja raivaustöitä, haalausta sekä erilaisia purkutöitä. Myös oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan on mahdollista päästä avustamaan kokeneempia rakennustyöntekijöitä. Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin klo. 7-15.30 välille. Lisäksi töitä tehdään vaihtelevissa kohteissa, joten toivomme hakijalta valmiutta liikkua eri työmaiden välillä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Reipasta työotetta, halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista. Lopulta asenne ratkaisee! Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen tai opinnot rakennusalalta, mutta hommiin pääsee vasta-alkajanakin. Tärkeintä on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon työmaalla. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa ja helpottaa omaa liikkumistasi eri työmaille. 

Tehtävä edellyttää myös: 

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Valmiutta tehdä fyysisesti raskasta työtä

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden päästä työskentelemään vaihtelevien työtehtävien parissa ja tutustumaan erilaisiin työmaihin! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, hyvät työvarusteet sekä välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:

Uskotko olevasi etsimämme rakennusapulainen? Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi rohkeasti tulemaan jo tänään! Aloituksen voimme sopia joustavasti tilanteesi huomioiden. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, raksa, rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, Helsinki, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Ilmoitusnumero: 88367648

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus