Rakennusaputyöntekijä Helsinki

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 3.12.2021

Moro! Meillä on haussa reipas ja hyvillä fiiliksillä varustettu tyyppi, joka kaipaa toimintaa ja liikettä työssään. Sellainen, joka pystyy työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissä. Kuulostaako tutulta?

Työmaat Helsingissä haluavat sinun hakevan meille rakennusaputyöntekijäksi! Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, muun muassa purku-, raivaus-, siivoustöitä, sekä muuta sekalaista rakennusapulaisen työtä.

Mitä haluamme sinusta:

Oikea asenne ja halu tehdä hyvää työtä on kaikista tärkein edellytys, ja palat halusta päästä näyttämään oman tahdonvoimasi saattaa työ kunnialla loppuun. Fyysinen kuntosi on hyvä eli toivomme painavien kantamusten pysyvän hyppysissä. Katsomme etuna aikaisemman työkokemuksen rakennusalalta, mutta ei huolta, jos sinulla on motivaatio oppia, sinulla on jo tärkein ominaisuus hommaan. Näiden lisäksi sinulla täytyy olla sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito, sekä vähintään 18 vuotta kestänyt elämä. Osa työmaista ei sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä, joten on plussaa, jos pääset aamulla ajelemaan omalla autolla töihin.

Mitä tarjoamme sinulle:

WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joihin saat mahtavan mahdollisuuden tutustua, puhumattakaan arvokkaasta kokemuksesta eri työtehtävistä työmailla. Palkkauksesi menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, alkaen 11,05€/h. Lisäksi saat meidän aurinkoisen ja välittävän HR-tiimimme tueksi koko työsuhteesi ajalle. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa mielellään tekee työtä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Hakuprosessi

Jos nämä kaikki kuulostavat sinulta, laitapa hakemusta tulemaan! Haastattelemme suoraan hakuajan aikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:
Teemu Rantanen, HR-konsultti
teemu.rantanen@workpower.fi
puh. 040 544 1110 (ark. klo. 10-16)

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, appari, rakennustyö, Helsinki, raksa, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.