Rakennusaputyöntekijä HÄMEENLINNA

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 5.7.2022

Moikka! Oletko kiinnostunut rakennusalasta? Haluatko tehdä töitä mielenkiintoisten sekä monipuolisten työtehtävien parissa? Jos vastasit kyllä näihin kysymyksiin, olet etsimämme henkilö! Etsimme tällä hetkellä Hämeenlinnassa toimivalle asiakasyrityksellemme innokkaita ja ahkeria rakennusaputyöntekijöitä.

Työnkuvaus:
Työtehtäviisi tulee kuulumaan rakennusalan monipuolisia aputehtäviä, kuten esimerkiksi kantamista, haalausta, purku-, raivaus- ja siivoustöitä. Tämän lisäksi sinulla on oiva mahdollisuus päästä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan avustamaan kokeneempia rakennustyöntekijöitä heidän työssään. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7-15.30. 

Toivomme hakijalta:
Toivomme hakijoilta reipasta otetta työntekoon sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Aiempaa kokemusta rakennusalalta katsotaan eduksi mutta tämä ei missään nimessä ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla löytyy aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan, sekä halua oppia uutta. Työtehtävät ovat ajoittain hyvin raskaita, joten hyvä fyysinen kunto on tässä työssä edellytys. Tämän lisäksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suullista suomen kielen taitoa, sekä täysi-ikäisyyttä. Mahdollisuutta oman auton käyttöön on plussaa. Työssä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Tarjoamme sinulle:
Työskentelemällä meillä saat oivan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan tai kerryttää lisää kokemusta rakennustehtävistä! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, sekä laadukkaat työvarusteet, joissa on mukava työskennellä. Lisäksi välittävä HR-tiimimme on sinun tukenasi koko työsuhteesi ajan!

Hakuprosessi:
Jos tämä ilmoitus herätti kiinnostuksesi, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan.  

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee André Bärlund
040 198 5588 (arkisin klo 10-16)
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusaputyöntekijä, rakennustyö, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.