Rakennusaputyöntekijä Espoo

Kokoaikainen

Espoo, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 6.12.2023

Rakennusaputyöntekijöitä Espooseen! 

Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, kuten haalaus-, raivaus-, siivous-, purkutöitä sekä muita vaihtelevia rakennusapulaisen töitä.

Mitä odotamme sinulta:

Toivomme sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen rakennusalan työtehtävistä, mutta sitäkin tärkeämpää on motivaatio uuden oppimiseen sekä kiinnostus rakennusalaa ja sen tarjoamia työmahdollisuuksia kohtaan.

Työtehtävät ovat ajoittain hyvinkin raskaita, joten hyvä fyysinen kunto on tässä työssä edellytys. Edellytämme suomen kielen taitoa, sekä täysi-ikäisyyttä. Osa työmaista ei sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä, joten on plussaa, jos pääset liikkumaan autolla työkohteisiin.

Mitä tarjoamme sinulle:

WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joihin saat loistavan mahdollisuuden tutustua, puhumattakaan arvokkaasta kokemuksesta eri työtehtävistä työmailla. Palkkauksesi menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, alkaen 11,72 €/h. Tämän päälle meidän auttava HR-tiimimme tukee sinua koko työsuhteesi ajan. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa mielellään tekee työtä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Hakuprosessi

Mikäli työtehtävät herättivät kiinnostuksesi, laita hakemusta pikaisesti tulemaan! Haastattelemme suoraan hakuajan aikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä

HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, appari, rakennustyö, Espoo, raksa, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Ilmoitusnumero: 88367152

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus