Rakennusaputyöntekijä Espoo

Kokoaikainen

Espoo, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 5.12.2021

Moro! Nyt on etsinnässä reipas ja hyvillä fiiliksillä varustettu tyyppi, joka kaipaa toimintaa ja liikettä työssään. Lisäksi tämä tyyppi pystyy työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissä. Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, niin jatkapa lukemista.

Työmaat Espoossa haluavat sinun hakevan meille rakennusaputyöntekijäksi! Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, muun muassa haalaus-, raivaus-, siivous-, purkutöitä, sekä muuta sekalaista rakennusapulaisen työtä.

Mitä haluamme sinusta:

Etsimällämme tyypillä on halua saattaa työ kunnialla loppuu. Oikea asenne ja palo tehdä hyvää työtä on tässä työssä kaikkein tärkeintä. Työ on myös raskasta, joten omaathan hyvän fyysiseen kunnon, jottei painavat kantamukset uuvuta sinua. Etuna on aikaisempi työkokemus rakennusalalta. Tämä ei kuitenkaan ole edellytys vaan jos sinulla on motivaatio oppia, sinulla on jo pakin tärkein työkalu hallussa. Lisäksi sinulla tulee olla sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito, sekä vähintään 18 vuoden ikä. Osa työmaista ei sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä, joten oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Mitä tarjoamme sinulle:

Meillä WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joihin saat loistavan mahdollisuuden tutustua sekä tietysti arvokasta kokemuksesta eri työtehtävistä työmailla. Palkkauksesi menee rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, alkaen 11,05€/h. Näiden lisäksi saat meidän mukavan ja välittävän HR-tiimimme tueksi koko työsuhteesi ajalle. Meiltä saat myös laadukkaat työvaatteet, joissa mielellään tekee työtä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Hakuprosessi

Jos olet etsimämme tyyppi, laita hakemusta tulemaan! Haastattelemme suoraan hakuajan aikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä

HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi
puh. 040 544 1110 (ark. klo.10-16)

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, appari, rakennustyö, Espoo, rakennusala, raksa, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.