fbpx

Rakennusapumies

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 26.9.2021

Etsimme asiakkaallemme rakennusapumiestä Poriin kerrostalokohteeseen. 

Työnkuvaus:
Työhön kuuluu monipuolisesti erilaisia rakennusapumiehen työtehtäviä. Mahdollisia töitä on esimerkiksi siivous- ja raivaustyöt, tavaran vastaanotto / haalaus työkohteeseen ja erilaiset aputyöt mm. piikkaustyöt, pienet valuhommat sekä työmaa-aikaisten valojen asennus. Toivomme hakijalta kurottajan ajotaitoa tai halua oppia ajamaan kurottajaa. Muita työtehtäviä tulee oman osaamisen ja tilanteiden mukaan. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista työtehtävistä. Työ alkaa viikoilla 40-41.

Lisäksi toivomme sinulta:
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– luotettavuutta
– oma-aloitteisuutta 
– hyvää ja reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle:
Monipuolisen työnkuvan ja loistavan työporukan ympärillesi. Työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Jos siis kaipaat uusia haasteita, laita hakemusta pikaisesti tulemaan!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapumies, rakennusmies, rakennusala, Pori

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.