Rakennusapulaisia

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 5.6.2023

Monipuolisiin työtehtäviin rakennusalalle! 

Haluatko oppia lisää rakennusalasta ja toimia vaihtelevissa työtehtävissä? Etsimme rohkeasti työhön tarttuvia ja raksasta kiinnostuneita rakennusaputyöntekijöitä pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella toimiville asiakkaillemme. 

Työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia rakennusalan avustavia tehtäviä kuten:
kantotöitä, siivous- ja raivaustöitä, haalausta sekä erilaisia purkutöitä. Myös oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan on myös mahdollisuus päästä avustamaan kokeneempia rakennustyöntekijöitä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Tärkeintä tässä tehtävässä on asenne! Eli reipas työote, halu oppia uutta ja kehittää omaa osaamista. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen tai opinnot rakennusalalta, mutta hommiin pääsee vasta-alkajanakin. Tärkeintä on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon työmaalla. Tehtävä edellyttää myös: 

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Valmiutta tehdä fyysisesti raskasta työtä

Työnkuvaus:

Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin ja klo. 7-15.30 välille. Työtä tehdään vaihtelevissa kohteissa, joten toivomme hakijalta valmiutta liikkua eri työmaiden välillä. Mutta! Sehän on sinulle oiva mahdollisuus päästä tutustumaan eri työmaihin ja niiden tarjoamiin työmahdollisuuksiin! Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa ja helpottaa omaa liikkumista työmaille.

Tarjoamme sinulle:

Meillä työskennellessä saat loistavan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan ja oppia siitä lisää! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, hyvät työvarusteet sekä aurinkoisen ja auttavan HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle! 

Hakuprosessi:

Uskotko olevasi etsimämme rakennusapulainen? Laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Aloituksen voimme sopia joustavasti kevään ja kesän 2023 aikana. Haemme ensisijaisesti sellaisia henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita tekemään töitä myös kesän jälkeen, joten kerrothan saatavuudestasi myös hakemuksessasi.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-trainee, Olga Malyavko
olga.malyavko@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, raksa, rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, Uusimaa, Tuusula, Järvenpää, Hyvinkää, Kerava

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus