Rakennusapulainen

Kokoaikainen

Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Uurainen, Äänekoski

Haku päättyy 25.6.2024

Hei sinä rakennusalan uraa aloitteleva!

Haemme Keski-Suomen alueelle reippaita rakennusapulaisia asiakasyrityksiemme työmaille. Tässä on hyvä mahdollisuus saada jalka oven väliin rakennusalaan liittyen tai kartuttaa lisää jo aiemmin hankittua kokemusta. Työnkuvasi voi koostua muun muassa erilaisista kanto- ja raivaustöistä tai siivous- ja purkutöistä. Myös muut rakennustyömaan avustavat tehtävät kuuluvat työnkuvaasi. Jos olet hankkinut jo enemmän kokemusta rakennusalalta, niin myös vaativammat rakennustyöntekijän työtehtävät ovat mahdollisia. 

Työ on pääsääntöisesti keikkaluontoista ja työaika sijoittuu arkipäiville klo 7.00-15.30 välille. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka voi tarvittaessa suorittaa helposti myös etänä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat plussaa, mutta eivät välttämättömyys työn saannille. Oma auto helpottaa työmaille kulkemista, sillä työmaat voivat sijaita julkisen liikenteen ulottumattomissa. 

Toivomme, että olet ahkera ja oma-aloitteinen työntekijä, joka nauttii fyysisistä työtehtävistä. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet ja suojavarustuksen sekä palkkaa rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti, alkaen 11,95 €/h, kuitenkin myös aiempi kokemuksesi huomioiden. Työsuhteeseesi liittyvissä asioissa sinua auttaa matalalla kynnyksellä Jyväskylän raksatiimi, joka vastaa mielellään mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. 

Mikäli kiinnostuit rakennuspuolen tehtävistä, niin laita hakemusta tulemaan pian järjestelmämme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valintoja teemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä myös pidemmäksikin aikaa!

Lisätietoja (arkisin klo 9-16):

Heidi Pulkkinen, HR-konsultti

heidi.pulkkinen@workpower.fi / p. 045 125 2737

Avainsanat: rakennusaputyöntekijä, rakennusapulainen, rakennusala, raksa, Jyväskylä, Keski-Suomi

Ilmoitusnumero: 105080015

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus