Rakennusalan töitä Uudellamaalla

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 9.10.2022

Rakennusalan ammattilaiset sekä vasta-alkajat jatkakaahan lukemista! Etsimme useita työntekijöitä rakennusalan tehtäviin Uudenmaan alueelle! Työnkuva muotoutuu oman osaamisen sekä kiinnostuksen mukaan ja hommia löytyy niin alan rautaisille ammattilaisille kuin aloittelevillekin Puuha-Peteille ja -Pirjoille. 

Alan kokemusta omaaville työtehtäviä on laajasti:

  • Kokeneille konkareille löytyy töitä laidasta laitaan muun muassa muottitöiden ja raudoitusten, alakattojen, väliseinien, laatoitusten sekä sisäviimeistelyvaiheen tehtävien parissa. Työkohteita on niin uudis- kuin saneerauspuolellakin. Kerrothan hakemuksessasi rakennusalan kokemuksestasi tarkasti niin löydetään sinun osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavat tehtävät!

Aloitteleville työntekijöille meillä on tarjota avustavia työtehtäviä:

  • Rakennusaputyöntekijänä pistät paikat ojennukseen ja osallistut esimerkiksi kanto-, siivous- ja raivaustöihin. Pääset myös avustamaan purkutöissä ja sesongin mukaan esimerkiksi lumenluonnissa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan tärkeintä tässä tehtävässä on reipas ja oma-aloitteinen asenne! Työ on ajoittain raskasta, joten hyvä kunto tukee työn tekoasi. 

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä osa asiakkaidemme työmaista sijaitsee julkisten liikenneyhteyksien ulottumattomissa. Voimassa oleva työturvakortti toivotaan hakijalta – tämä ei kuitenkaan hakemustasi kaada, vaan katsomme nämä tilannekohtaisesti! Työaika on pääsääntöisesti arkisin 07-15.30 välillä. 

Tarjoamme sinulle:

  • Kokemukseesi ja osaamiseesi perustuvan palkkauksen.
  • Työvaatteet koko työsuhteesi ajalle.
  • Aurinkoisen ja välittävän HR-tiimin tuen. 

Laita meille jo tänään yhteystietosi ja sinua kiinnostavat työtehtävät pikahakumme kautta, niin etsitään sinulle sopivat keikkatehtävät!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi

Avainsanat: rakennusaputyöntekijä, appari, rakennustyöntekijä, raksa, rakennusala, Vantaa, Helsinki, Espoo, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.