Raivaaja

Kokoaikainen

Haku päättyy 29.10.2021

Haussa reippaita raivaajia rakennustyömaille!

Raivaajan työtehtäviin kuuluu mm. rakennusaikaisten jätteiden kerääminen ja lajittelu jätelavoille, kuormien purku sekä tavaran siirtotyöt. Et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta edellä mainituista tehtävistä, sillä hyvällä fyysisellä kunnolla, sitkeydellä ja korkealla työmotivaatiolla pääset jo pitkälle. Motivoituneen ja työtä pelkäämättömän tekijän on tästä myös hyvä edetä rakennusapulaiseksi, jossa pääsee avustamaan rakennusalan ammattilaisia! Työturvallisuuskortti on työmailla pakollinen ja näin työllistymisen edellytys. Mikäli sinulla ei vielä tätä löydy, käy kurkkaamassa avoimet korttikurssit täältä.

Työaika ma-pe klo. 7-15:30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan, matkakorvauksineen.

Lisätietoja: HR-konsultti Jenna Rantanen p. 040 667 9544

Avainsanat: raksa, rakennusaputyöntekijä, appari, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.