Pyöräkuormaajan kuljettaja, Talvi 2022

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 30.1.2022

Haemme pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia pyöräkuormaajan kuljettajia talven 2022 ajalle. Töiden aloitus mahdollisimman pian.

Työnkuvaus:
Työtehtäviin kuuluu pyöräkuormaajalla ajaminen, lumen auraus, siirto ja muut lumityöt. Etsimämme henkilö on aikaansaavalla asenteella ja korkealla työmotivaatiolla varustettu työntekijä.

Edellytämme hakijalta:
– aiempaa kokemusta joko pyöräkuormaajalla tai muulla vastaavalla koneella ajamisesta
– huolellisuutta koneiden ja työkalujen käytössä
– tarkkaa työnjälkeä
– voimassa olevaa työturvakorttia

Katsomme eduksi trukkikortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle:
Pääset työskentelemään luotettavalle työnantajalle, joka on toiminut alalla yli 15 vuotta. Lisäksi saat työsuhteesi ajalle ammattitaitoisen HR-tiimin tuen, sekä vähintään TES:in mukaisen palkkauksen osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Saat myös lämpimät ja mukavat työvaatteet.

Mikäli koet olevasi etsimämme ammattilainen, jätä hakemuksesi jo tänään! 

Lisätietoja työtehtävästä:
HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi

Avainsanat: pyöräkuormaaja, auraus, rakennusala, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa, Espoo

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.