Puutyötaitoinen timpuri

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 16.12.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme puutyötaitoisia timpureita Pirkanmaalle!

Työkohteessa tarjolla töitä puutyötaitoisille timpureille. Kohteessa julkisivun paneelausta ja vesikaton räystästöitä. Alustavasti töitä riittää kaikille kuukaudeksi, mutta suurella todennäköisyydellä pidemmäksikin aikaa. Etsimillämme henkilöille tulisi olla aiempaa kokemusta kyseisistä töistä sekä voimassa olevat työturvallisuuskortit. Nakkaa hakemus ilmoituksen alla olevasta linkistä tai rimpauta suoraan kiinnostuksestasi meille! 

WorkPower tarjoaa työntekijöille laadukkaat työturvallisuusvaatteet koko työsuhteen ajaksi. Palkan maksamme aina kokemuksesi ja koulutuksesi mukaisesti. Työ on mahdollista aloittaa heti. Kyseisen kohteen pätytyttyä, on mahdollisuus jatkaa seuraavaan kohteeseen. Haluamme tarjota sinulle pitkän työsuhteen ja mahdollisuutenasi on myös vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja välittävä WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla!

Ollaan kuulolla! Lisätietoja tehtävästä: HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383

avoimet työpaikat, kokopäivätyö, timpuri, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.