Puuteollisuuden tuotantotyöntekijä

Kokoaikainen

Pieksämäki

Haku päättyy 30.10.2023

Haemme puuteollisuuden tuotantotyöntekijää asiakkaallemme Pieksämäelle 

Tehtävän kuvaus
Tehtävässä on paljon puumateriaalin käsittelyä, höyläyskoneen käyttöä sekä tuotteiden lämpökäsittely kuuluvat myös työtehtäviisi.  Työtä tehdään arkisin 8-16.30. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen ja opastuksen, joten kaikkea ei tarvitse vielä osata. Tässä työssä saat valtavan hyvää oppia tulevaisuuden varalle! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, tarkempi päivä sovitaan valittavan henkilön kanssa.

Arvostamme

  • halua ja motivaatiota tehdä töitä
  • puualan kokemusta
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • sitoutunutta asennetta ja trukkikokemusta
  • mukavaa työkaveria

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle työn, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Palkkauksessa käytetään mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta, ja palkkaus menee kokemuksen mukaan. Työ on alkuun vuokratyösuhde, mutta osaavalla henkilöllä on mahdollisuus päästä asiakkaalle töihin vuokratyösuhteen päätteeksi. Lisäksi WorkPowerin työntekijänä saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteen ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Kerro mitä olet aiemmin tehnyt ja millainen palkkatoive sinulla on. Lisätietoja asiakasyrityksestä saat haastattelun yhteydessä.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja:

Santeri Lahdelma / santeri.lahdelma@workpower.fi / 040 688 6545

Avainsanat: puuteollisuus, tuotantotyö

Ilmoitusnumero: 82255010

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus