Puuteollisuuden tuotantotyöntekijä

Kokoaikainen

Ilmajoki

Haku päättyy 31.8.2022

Haemme puuteollisuuden tuotantotyöntekijää asiakkaallemme Ilmajoelle

Tehtävän kuvaus
Tehtävässä on paljon puumateriaalin käsittelyä, robottikoneen käyttö sekä tuotteiden kokoonpanotehtävät kuuluvat myös työtehtäviisi. Tuotannossa valmistetaan yksittäisiä ja standardi tuotteita useisiin eri käyttötarkoituksiin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen ja opastuksen, joten kaikkea ei tarvitse vielä osata. Tässä työssä saat valtavan hyvää oppia tulevaisuuden varalle! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, tarkempi päivä sovitaan valittavan henkilön kanssa.

Arvostamme

  • halua ja motivaatiota tehdä töitä
  • puualan kokemusta
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • sitoutunutta asennetta ja 
  • mukavaa työkaveria

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle työn, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Työ on alkuun vuokratyösuhde, mutta osaavalla henkilöllä on mahdollisuus päästä asiakkaalle töihin vuokratyösuhteen päätteeksi. Lisäksi WorkPowerin työntekijänä saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteen ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Kerro mitä olet aiemmin tehnyt ja millainen palkkatoive sinulla on. Lisätietoja asiakasyrityksestä saat haastattelun yhteydessä.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja:

Santeri Lahdelma / santeri.lahdelma@workpower.fi / 040 688 6545

Avainsanat: puuteollisuus, tuotantotyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.