Puuteollisuuden linjanhoitaja

Kokoaikainen

Äänekoski

Haku päättyy 17.7.2022

Haemme puuteollisuuden linjanhoitajaa Äänekoskelle.
Tehtävän kuvaus
EarthPacilla puumateriaalia käsitellään niin tuotantolinjastolla erilaisilla puuntyöstökoneilla sekä robotilla, mutta myös käsityökaluja käyttäen. Myös tuotteiden kokoonpanotehtävät kuuluvat työtehtäviin. Tuotannossa valmistetaan yksittäisiä ja standardituotteita useisiin eri käyttötarkoituksiin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen ja opastuksen, joten kaikkea ei tarvitse vielä osata. Tässä työssä saat valtavan hyvää oppia tulevaisuuden varalle!

Arvostamme

  • halua ja motivaatiota tehdä töitä
  • puualan kokemusta
  • englannin kielen osaamista
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • sitoutunutta asennetta ja 
  • mukavaa työkaveria

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle työn, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Työ on alkuun vuokratyösuhde, mutta osaavalla henkilöllä on mahdollisuus päästä asiakkaalle töihin vuokratyösuhteen päätteeksi. Lisäksi WorkPowerin työntekijänä saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteen ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Kerro mitä olet aiemmin tehnyt ja millainen palkkatoive sinulla on. Lisätietoja asiakasyrityksestä saat haastattelun yhteydessä. Huomiothan että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki työhakemukset käsitellään WorkPowerin kautta. 

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja:

Santeri Lahdelma, HR-Koordinaattori / 040 688 6545 / santeri.lahdelma@workpower.fi

Avainsanat: puuteollisuus, tuotantotyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.