Puutarhuri / Viherrakentaja Lempäälä

Kokoaikainen

Tampere, Lempäälä, Akaa

Haku päättyy 4.6.2023

Kesäkaudeksi vihertöihin!

Miltä kuulostaa kesä ja syksy viherrakentamisen parissa?

Etsimme puutarhuria / viherrakentajaa työskentelemään asiakkaan kotitontille Lempäälään. Työt yhdessä kohteessa, joka on isompi muutoskohde.

Tehtävästä

Työ on fyysistä viherrakennustyötä sisältää mm. puskien siirtelyä ja pintojen uusimista, havukasvien kaivamista. Kaivinkoneen, kauhakuormaajan tai teladumpperin käyttökokemus on etu. Aiempi alan työkokemus ja osaaminen on toivottavaa. Työtä on arviolta 6kk ajaksi, riippuen siitä kuinka monipuolisesti pystyt työtä tekemään. Työajat ovat ma-la pääosin noin klo 8-16 työaikajoustolla.

Työssä edellytetään työturvakorttia. Työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Julkiset kulkuyhteydet kohteeseen ovat Tampereen suunnalta hyvät. Tehtävässä ei ole välttämätöntä suomen kielen taito, jos englannin kielen taitosi on hyvä.

Tarjoamme

Tehtävän palkkaus määrittyy osaamisen ja kokemuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan viherrakennusalan TES. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20
vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai
vasta aloittelemassa työuraasi. Aurinkoinen HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteesi ajan. 

Miten edetä tästä?

  • Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.5.2023 mennessä workpower.fi.
  • Lisätietoja tehtävästä antaa Jonna Kanerva, HR-konsultti, p. 045 139 7492.

Avainsanat: viherrakentaja, viherrakentaminen, maanrakennus, vihertyöt, viher- ja ympäristöala, Lempäälä.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus