Puuseppä verstaalle Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.3.2023

Haemme asiakasyrityksellemme puuseppää!

Hei sinä puuseppä, nyt olisi töitä tarjolla, mahdollisesti jo hyvinkin lyhyellä varoitusajalla, nimittäin asiakasyrityksemme kaipaa kipeästi puuseppää verstaalleen. Työtehtäväsi pähkinänkuoressa: Verstaan puolella puusepän työtehtävät, etulistojen liimausta, puumateriaalin hiomista, käsijohteiden tekoa sekä mahdollisesti myös muita puusepälle kuuluvia työtehtäviä. 

Voimassaoleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Odotamme:

– Odotamme alan koulutusta tai kokemusta alalta

– Oma-aloitteisuutta sekä mielenkiintoa työtä kohtaan

– Plussana on mikäli CNC – koneet ovat tuttuja, mutta ei välttämättömyys

Tarjoamme: 

– Kilpailukykyisen palkkauksen

– Yrityksen, jossa saat alan ammattilaiset tueksesi 

– Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja saada arvokasta työkokemusta

Kiinnostuitko? 

Jätä hakemus ja kerro meille aiemmasta osaamisestasi kera palkkatoiveen. Voit myös soittaa ja ilmaista kiinnostuksesi alla olevaan numeroon. 

Yhteystiedot:

HR – Koordinaattori Sami – 040 667 9544

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!