Puualan moniosaaja!

Kokoaikainen

Seinäjoki, Ähtäri, Alavus

Haku päättyy 9.6.2023

Haussa puualan moniosaajia Seinäjoen alueelle!

Etsimme nyt osaavia ja motivoituneita puualan moniosaajia liittymään asiakasyritystemme riveihin Seinäjoen alueelle. Toivomme hakijalta kiinnostusta puualaa kohtaan, sekä alalle soveltuvaa koulutusta tai aiempaa työkokemusta puualan työtehtävistä. Monipuolinen osaaminen ja kokemus puualan eri osa-alueilta, kuten käsityöstä, koneistuksesta ja asennustöistä, katsotaan eduksi tässä työtehtävässä. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta, on tähän tehtävään tarjolla hyvä perehdytys, joten kaikkea ei kuitenkaan tarvitse vielä osata etukäteen, reippaalla asenteella ja aidolla motivaatiolla pärjää myös jo pitkälle!

Tehtävän kuvaus

Työtehtäviisi voi kuulua monipuolisesti erilaisia puualan tehtäviä, kuten puurakenteiden asennusta, puuntyöstöä, kalusteiden tai muiden puualan tuotteiden valmistusta ja erilaisia korjaustöitä. Työtehtäväsi voivat sisältää myös puumateriaalin ja tuotteiden viimeistelyä, ja lämpökäsittelyä, sekä erilaisten alan koneiden, kuten höyläyskoneen tai trukkien käyttöä. Hyvä fyysinen kunto ja kädentaidot, sekä huolellinen työote auttavat menestymään tässä työtehtävässä!

Tarjoamme sinulle:

  • Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle työn, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi.
  • Työ on alkuun vuokratyösuhde, mutta osaavalla henkilöllä on mahdollisuus päästä asiakkaalle töihin vuokratyösuhteen päätteeksi.
  • WorkPowerin työntekijänä saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteen ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa joustavasti puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi: Tuntuuko, että tässä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi? Jätä meille pikimmiten hakemuksesi, jossa kerrot meille enemmän itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Hae nyt ja varmista oma paikkasi asiakasyritystemme puualan ammattilaisten riveissä!

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tehtävästä tai hakemisesta? 

Autan mielelläni mieltä askarruttavissa asioissa!

HR-Trainee Jemina Mänty / jemina.manty@workpower.fi / 040 653 7398

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus